• Slide 01
  • images/top_slider/ameryka_top_01.jpg
  • Slide 03
  • Slide 04
  • Slide 05

 

 

Polední menu 22.1. - 26.1.
  Pondělí    22.1    
  Krémová žampionová    
  Pečené koleno, kyselé zelí, brambory 105
  Smažený řízek, bramborový salát 99
       
  Úterý   23.1    
  Hovězí vývar s těstovinami    
  Bachora 105
  Vepřová panenka ve slaninovém kabátku, opékané brambory 99
       
  Středa    24.1    
  Rajská s rýží    
  Holandský řízek, bramborová kaše 95
  Kynuté knedlíky plněné povidly 130
       
  Čtvrtek    25.1    
  Kulajda    
  Smažený květák, vařené brambory 110
  Špagety s kuřecím masem a nivou 99
       
  Pátek    26.1    
  Zelná    
  Kuře na paprice, houskové knedlíky 110
  Placky se škvarkami a zakysanou smetanou 95
       
  polévka samostatně 35
       

 

_________________________________________________________